Shumë faleminderit për 3 shqiptarët tanë Enea, Andi dhe Elmaz! Faleminderit për udhëtimin e gjatë, por zbavitës, argëtues dhe emocionues nga Serbia në Shkup. Ju jeni të mrekullueshëm! Nochmal vielen vielen Dank an unsere 3 Albaner Enea, Andi und Elmaz! Danke für die lange, aber kurzweilige, spaßige und spannende Fahrt von Serbien nach Skopje. Ihr seid super!